Fem grunde til at vælge 5g!

1. Pris

En 5g-router er en investering. Med en 5g router skal du kun bruge et simkort fra en udbyder, og disse abonnementer er typisk væsentligt billigere end prisen for en fiber- eller coaxforbindelse. En 5g-router vil derfor næsten altid betale sig på sigt, og du kan ofte spare flere tusinde kroner om året på dyre internetabonnementer.

2. Hastighed

Ved at vælge en 5g forbindelse får du en hurtig hastighed som næsten altid slår en coaxforbindelse og nogle gange også kan være hurtigere end en fiberforbindelse. TDC-netværket dækker 99,3% af Danmark med 5g, så der er stor sandsynlighed for, at du kan få glæde af kraften fra 5g.

Husk altid at tjekke muligheden for 5g i dit område, inden du køber en router. Dette kan du fx gøre på www.daekningskort.dk

3. Uafhængighed

Med en 5g-router er det plug-and-play. Du behøver ikke nogen tekniker på din adresse for at komme i gang med din forbindelse, og du bliver ikke påvirket af driftsproblemer og nedbrud.

4. Fleksibilitet

Du kan tage din router med dig overalt, og du behøver derfor ikke at bundet af at skulle have flere internetforbindelser på flere adresser fx sommerhus.

5. 5g - en teknologi i vækst 

Selvom 5g allerede er meget udbredt, så er det stadig en ny teknologi, som er i vækst. Det vil sige, at det kun går fremad, og du vil automatisk få glæde af opgraderinger på 5g-masterne i dit område - helt uden at du skal gøre noget.

 

Undersøg dine muligheder!

Har du spørgsmål til om du kan få noget ud af 5g i dit område, så er du velkommen til at skrive til os på infovikingnet@gmail.com - så vil vi gerne hjælpe dig med at undersøge muligheden for, om du kan få nytte af en 5g-forbindelse. Læs mere her